Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 68

Thread: beta.flightradar24.com bug reports

  1. #21
    Super Moderator delcomp's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Marl, Germany 1Km NNW of EDLM-( T-EDLM1 [F_EDLE1] )
    Posts
    593
    May I add one more comment/request.

    In the Radar Filter, Could we have that Alphbetish sortered again.,
    as its all completely jumbbled up with the Radars.

    As then we get to know which Country that is, without going thro
    the complete list.

    Found out how to dim the Map,. Thanks to Karl

    Thanks david

  2. #22
    Purser zak123's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Wolverhampton
    Posts
    136
    Hi all,
    There's one thing that annoys me: every time you go to get a map link from the tab at the top right hand corner it comes up with a box which you can get the map link, but as soon as you press OK it says: "Updates disabled
    You have been inactive for too long, please reload the page." which is really annoying if you are on slow browser. It only comes on Google Chrome not on Internet explorer, i don't know about anyone else's Google Chrome.
    Thanks.
    (P.s Its not a big issue/bug.I'm just saying.)
    Last edited by zak123; 2010-12-08 at 19:46.

  3. #23
    Passenger
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    49
    Find difference (Ryanair callsign and other callsign with "@@@@@@@"

    http://img694.imageshack.us/img694/7...3dec082020.jpg - Old Version

    http://img703.imageshack.us/img703/3...4dec082020.jpg - Beta Version
    Last edited by trabin; 2010-12-08 at 19:55.

  4. #24
    Purser zak123's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Wolverhampton
    Posts
    136
    Quote Originally Posted by trabin View Post
    Find difference (Ryanair callsign and other callsign with "@@@@@@@"
    Doesnt make sense? There is no Ryanair in the second pic of FR24 in Beta?

  5. #25
    Passenger
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    49
    Yes. I don't see all planes with callsign "@@@@@@" in Beta Version.

  6. #26
    Passenger mt007's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    LPPT
    Posts
    20
    Hi,
    excellent work guys.
    You are in wright way.
    Congratulations.
    Regards,
    Miguel Teixeira
    FR24 LPPT Radar

  7. #27
    Passenger
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1
    Hi... Beta is great ( PS I have the Android app too )..... only two things are missing from both for me is an easy way to see source and destination of the flight which I guess you can get from the flight number ? I'm sure I saw it a while back but cant see it on here.

    Also a quick preview of the plan on the map screen.... while those who are experinced may not need it been a noobish it would be good to stay on the map rather than going to an external site for an image.... but I guess this is a copy right problem and a tad of lazyness on my part

    Re coverage.... it would be nice if you and planefinder ( got that one too ) could share info but I guess commercially thats not a good idea. ( Thinking of watching planes on the ground ).

    So far I've tested it with XP & Win 7, Firefox beta 4.x and 3x, IE 9, IE8 and Unbuntu Firefox 3x and all is well.

    Any way keep it up - look forward to it going live.

    Terran

    EDIT Just thought of one more for noobs.... what about when the user moves the mouse cursor over the track of the selected plan it shows the user the altitude rather than again having to look for the key ?
    Last edited by ccsnet; 2010-12-10 at 23:19.

  8. #28
    Passenger
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    The new version is great except that I would really like the lat and long displayed in the flight info.

  9. #29
    Passenger
    Join Date
    May 2010
    Location
    VIE
    Posts
    47

    My review

    GREAT RENEWALS:

    - Overall design/layout looks better and more mature

    - Plane list: Show plane on map. Maybe add a simple filter to the plane list. Currently I simply use the browsers search function.

    - New map views "Hybrid", "Simple".

    - UTC clock. Suggesting YYYY-MM-DD HH:MM UTC, so that there is a full time indicator, when screenshots are made.

    - Filter interface.

    - Plain icon size based on aircraft type.

    REMARKS:

    - The animated zoom in/out is slower than the old instant zoom in/out. I prefer the instant zoom! Especially for weaker computers the animated zoom can be a killer!

    - Plane icon: Even if set to "small" it is still quite large because of the white border around. Is this to guarantee a better visibility on a map with "Map" view?

    - Aircraft labels: The generally enabled label is shown right to the plane. But mousing over a plane causes them to be shown above the plane. Maybe unify? Planes within a crowded area are hard to select, as not only the icon itself focuses the plane (as in the old version), but also their label area.

    BUGS:

    - Pressing "Map link" does a) not include the active filters and b) prints the URL as normal interface text into a javascript popup window instead of a text field or the browser address bar.

  10. #30
    Passenger
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Kramfors, Sweden
    Posts
    29
    Would like the active filters to appear in the map link-URL. A button to put the link on the clipboard is also requested.
    Last edited by CharlieLima; 2010-12-11 at 15:20.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •