Page 75 of 91 FirstFirst ... 2565737475767785 ... LastLast
Results 741 to 750 of 901

Thread: Archived - Beta test MLAT software for Raspberry Pi

  1. #741
    Passenger
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    7
    Hi, i'm T-LIBP17. In the monitor.txt page i've this log:
    mlat-mode="UDP"
    mlat-number-seen="8"
    mlat-ok="YES"
    mlat-started="YES"
    mlat-time-last-ping="1485083155"
    mlat-time-last-push="1485083161"
    mlat-time-last-push_count="18"
    mlat-time-last-seen="1485083162"
    mlat-time-stats="1485083166"
    mlat-uplink-stats="0"
    mlat_problem="no-config"
    what's mean mlat_problem="no-config"?

  2. #742
    Purser
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    T-EGKK39
    Posts
    109
    Hi, no idea, but mine says the same but is happily uploading mlat data! frfeed24.log says:

    2017-01-22 11:56:56 | [mlat][i]Pinging the server
    2017-01-22 11:56:56 | [mlat][i]Stats 86527432/1398

  3. #743
    Passenger
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    7
    So my Mlat is running correctly? Why i'm still T-LIBP and not F-LIBP?

  4. #744
    Purser
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    T-EGKK39
    Posts
    109
    Looks ok yes.

    T- are for people running the client on RPi, Linux etc

    F- are for people with one of the FR24 boxes (https://www.flightradar24.com/apply-for-receiver)

  5. #745
    Passenger
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by elljay View Post
    Looks ok yes.

    T- are for people running the client on RPi, Linux etc

    F- are for people with one of the FR24 boxes
    received. thanks a lot!

  6. #746
    Passenger
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    1
    excuse me May i ask how to see RPI3 Running status

    in the past i use windows fr24feed in the program i can see

    [i]sent * planes in 1 packets
    ...

    RPI3 how Show to running status by ssh ?

  7. #747
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    5,001
    Quote Originally Posted by takshing2001 View Post
    excuse me May i ask how to see RPI3 Running status

    in the past i use windows fr24feed in the program i can see




    RPI3 how Show to running status by ssh ?
    It's been explained a few times in this thread.
    But also laid out in some help guides.. You cannot get the same information all the time so the web page and your account stats should be used to check status
    https://forum.flightradar24.com/thre...-FAQs-and-Info
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  8. #748
    Passenger
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    4
    Hello,
    I was hopping to get some help with the installation, I get this error when I run the automated script. However I just tried posting the error message but it's not letting me beacuse it has links in it, so I'm attaching an image of the error. please help as I'd love to contribute.

    Screen Shot 2017-04-15 at 9.53.15 PM.png

    Thanks
    Joe

  9. #749
    Purser
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Switzerland
    Posts
    129
    are you on Linux or Windows? do you have any proxy or are vpn?

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk

  10. #750
    Passenger
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by mrcarlos View Post
    are you on Linux or Windows? do you have any proxy or are vpn?

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk
    I am running on Raspberry Pi, Raspbian, Linux. No VPNs or Proxys. It seems to be repo issue on fr24 side but I'm not sure. Was hopping somebody can recognize the errors.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •