Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 70

Thread: Request to Support, Please inform uploaders before changing the config

  1. #11
    Quote Originally Posted by Amper View Post
    hehehe my mail is sent 3 days ago hehehe....be patient
    Your email was sent two days ago. And it would have been acknowledged with unique Support Reference as follows:

    "We will review your message as soon as possible and reply again, usually within 48 hours. During weekends it may be longer."

    We ask all our hosts to use Support@FR24.com for help and advice. Those who choose to post on the forum may not get the same level of support.

  2. #12
    Super Moderator Amper's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Delta Bravo Victor
    Posts
    742
    If that is all you found interesting to comment in this topic, then....well... i'll say no more.
    This stands for this http://forum.flightradar24.com/threa...5574#post45574 as well.
    Over and out
    For official support use Contact Form

  3. #13
    Team FR24 Mike's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    3,110
    Quote Originally Posted by Amper View Post
    If that is all you found interesting to comment in this topic, then....well... i'll say no more.
    This stands for this http://forum.flightradar24.com/threa...5574#post45574 as well.
    Over and out
    Not sure what you are looking for. You have been asked to send a support email and you have done it on 22 Feb (2 days ago), or as you refer to it 3 days ago. Thank you! We are now investigating this and other error reports. Creating new threads and cross posting this all over the forum as answers to completely unrelated issues does not help us i or other users in any way, and does not speed up the process of solving the problems. When we have checked all issues you and all others will get an answer.

    The 3 issues that are refereed to as same problem with "probably hundreds of users with this problem", looks to be 3 different issues

    1) One port is blocked (1 report)
    2) Uploading status is showing incorrect (2 reports)
    3) Problems with upload data (1 report)

  4. #14
    First officer
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    452
    Quote Originally Posted by Mike View Post
    Not sure what you are looking for. You have been asked to send a support email and you have done it on 22 Feb (2 days ago), or as you refer to it 3 days ago. Thank you! We are now investigating this and other error reports. Creating new threads and cross posting this all over the forum as answers to completely unrelated issues does not help us i or other users in any way, and does not speed up the process of solving the problems. When we have checked all issues you and all others will get an answer.

    The 3 issues that are refereed to as same problem with "probably hundreds of users with this problem", looks to be 3 different issues

    1) One port is blocked (1 report)
    2) Uploading status is showing incorrect (2 reports)
    3) Problems with upload data (1 report)
    1) Are you refering to the BS FEED [30003]: DOWN port, or something else?

  5. #15
    Super Moderator Amper's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Delta Bravo Victor
    Posts
    742
    Quote Originally Posted by Mike View Post
    Not sure what you are looking for. You have been asked to send a support email and you have done it on 22 Feb (2 days ago), or as you refer to it 3 days ago. Thank you! We are now investigating this and other error reports. Creating new threads and cross posting this all over the forum as answers to completely unrelated issues does not help us i or other users in any way, and does not speed up the process of solving the problems. When we have checked all issues you and all others will get an answer.

    The 3 issues that are refereed to as same problem with "probably hundreds of users with this problem", looks to be 3 different issues

    1) One port is blocked (1 report)
    2) Uploading status is showing incorrect (2 reports)
    3) Problems with upload data (1 report)
    We all have this common problems. There is a FR24 chat.
    Never mentioned "hundreds of users.
    i'm not here to argue. Bye
    Last edited by Amper; 2014-02-24 at 16:49. Reason: Box is yours, not mine. Why bother.....

  6. #16
    Team FR24 Mike's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    3,110
    Quote Originally Posted by Charky View Post
    Hi,
    as it looks like you have changed the port configuration from 30003 to 30334 raw data.
    If 1 individual at the server is doing things like that it influences some 100 uploaders searching for problems on their configuration.
    This is a waste of time.
    please inform before you change.
    thanks
    Thanks for your input and report Karl. I'm not really sure what happened here and we are still investigating this. There has been no firmware updates recently only some minor tweaks how data is uploaded. Regarding the number of people that are connecting to their receiver it's only about 30-40 people out of about 1200 boxes. Most use the RAW feed only and only a very few use the BS feed.

    FR24 is located in Stockholm, but we have people located all over World, including support in UK and Italy and some development in Serbia and Philippines. I'm personally located in Poland this week. That means that not everyone on FR24 is 100% updated on what is happening everywhere on FR24. Hopefully we will have more information to give in the next days.

  7. #17
    First officer
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    262
    thanks Mike.
    at least an info about somebody is doing something to get the situation fixed.
    we had around 10 requests in the chat concerning this port issues.
    cu
    in the meantime 2 boxes are showing to be completely off on both ports
    Last edited by Charky; 2014-02-24 at 19:51.

  8. #18
    First officer
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    452
    Mike, can you clarify which ports should be open?
    On 7 Feb when i sent you (support) the email, i first reported the BS port being down.
    If so little people locally connect to that port, i understand why this is going so slow.
    My email was forwarded to the chief technician, but when i saw my radar return on the website, also catching the ground signals again, i declared this issue closed myself.

    But now with the MLAT problems and few other people reporting issues, i wonder if they are related.

    If indeed all BS ports have be shut down, but they are needed for MLAT in the software, then indeed hundreds could have an issue, not personal but for FR24 to display the aircraft the way they want.

    A very simple question then:
    RECEIVER SOFTWARE: OFF [start, display log]
    RAW FEED [30334]: UP, NUM CONNECTED: 0
    BS FEED [30003]: DOWN
    Are these the correct _new_ settings that are set and wanted for the FR24 receivers?

    I can confirm LOCAL AC traffic is visible (red) via http://radarview.flightradar24.com/ however i do not see any extra connection being made to the RAW port (or the down BS port for that matter).


    Edit:
    Come to think of it, i probably clicked RECEIVER SOFTWARE: ON <-- STOP a few days/weeks ago, when i mis-clicked display log.
    Maybe i turned the MLAT software off but clicking the start link doesn't work? It makes one wonder...


    Edit2:
    I have rebooted the software via REBOOT RECEIVER button, the result:

    First:
    RECEIVER SOFTWARE: ON [start, display log]
    RAW FEED [30334]: UP, NUM CONNECTED: 0
    BS FEED [30003]: DOWN

    But not 1 second later refreshing the page:
    RECEIVER SOFTWARE: OFF [start, display log]
    RAW FEED [30334]: DOWN
    BS FEED [30003]: DOWN

    it seems we're onto something here.

    LOCAL AC traffic via radarview now also has stopped working.


    Edit3: This now has turned into a serious bug report, copying this to support.

    Edit4:
    Report sent. Charky it seems you were one of the first to catch the ALL ports down, but these issues have been starting since 7 feb when MLAT has been decreasing.
    Now my receiver is no longer reporting aircraft on the website as well. We shall await the solution!

    Edit5: Just to be sure, turning the receiver off and on pulling the power adapter has the same results; off, down, down.
    Last edited by Jarod; 2014-02-24 at 21:02.

  9. #19
    Flight attendant
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Izmir / Turkey
    Posts
    60
    Thanks Jarod

    Exactly the same problem.I'm having the same problem.I've notified support...We expect a solution soon...

  10. #20
    Passenger
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Jarod View Post
    Mike, can you clarify which ports should be open?
    RECEIVER SOFTWARE: ON [start, display log]
    RAW FEED [30334]: UP, NUM CONNECTED: 0
    BS FEED [30003]: DOWN

    But not 1 second later refreshing the page:
    RECEIVER SOFTWARE: OFF [start, display log]
    RAW FEED [30334]: DOWN
    BS FEED [30003]: DOWN
    9:00 UTC I am having this same problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •