Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: fr24 receiver & planeplotter

  1. #1
    Passenger hakim0271's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    DTMB Tunisia
    Posts
    7

    fr24 receiver & planeplotter

    who can help me to configure planeplotter with flightradar24 rceiver (free edition)

  2. #2
    Team FR24 Mike's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    3,110
    please contact support@fr24.com

  3. #3
    Captain
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    FR24 Feeder
    Posts
    1,232
    Try connecting by using the device IP address and port 30003

  4. #4
    Passenger hakim0271's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    DTMB Tunisia
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by SoCalBrian View Post
    Try connecting by using the device IP address and port 30003
    yes i did so but in vain

  5. #5
    Passenger
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4
    if there is a possibility of using planeplotter to track FR24 box information please share how.
    Thanks

  6. #6
    Team FR24 Mike's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    3,110
    As I posted before, please contact support@fr24.com for questions or issues with the FR24 Free box.

  7. #7
    Passenger
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4
    done still no reply yet .
    Thanks

  8. #8
    Passenger
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4
    managed to get some where , have to set as SBS1/TCP Kinetics , set ip then in I/O settings select it from the list i think its 2nd from top of ADS-B

  9. #9
    Passenger hakim0271's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    DTMB Tunisia
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by jawivana View Post
    managed to get some where , have to set as SBS1/TCP Kinetics , set ip then in I/O settings select it from the list i think its 2nd from top of ADS-B
    i tried many times and i think it's not possibles with the free receiver
    Last edited by hakim0271; 2013-04-26 at 12:36.

  10. #10
    Passenger
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by hakim0271 View Post
    i tried many times and i think it's not possibles with the free receiver

    I'm sure that support will be able to explain.

    I have also been asked the same question . As far as I know you can't feed PP from the free receivers.
    These receivers are expensive bits of kit and dedicated to feeding FR24 . They were supplied free , for this purpose so you
    can understand why they are locked into FR24 [ apologies if I'm incorrect on this ]

    However dont let this put you off using PP as a standalone system alongside FR24...this way you'll be able to monitor the ever
    expanding PP Mlat network as a subscribing MU whilst still enjoying FR24.
    There were over 217,000 mlat fixes on PP yesterday , once the FR24 mlat system goes live you will be able to enjoy the best of both worlds.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •