Page 11 of 71 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast
Results 101 to 110 of 707

Thread: Linux feeder software for Flightradar24 (Old software)

  1. #101
    Passenger
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    43

    Linux feeder software for Flightradar24

    Thanks! Not easy though without Windows machines at home

  2. #102
    Passenger
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Poland
    Posts
    21
    You can try use VirtualRadar via mono
    T-LKPD1
    My native language is polish.

  3. #103
    Passenger
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    43
    After reading this topic again it seems there we multiple people with the same problem: Feed is ok, but because LAT/LON is 0.00 when connecting, FR24 ignores it.
    I have the same problem (see previous page).

    Any solution? I'm using microADSB and adsbox on Raspberry Pi/Wheezy.

  4. #104
    Passenger
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    next to Linz airport
    Posts
    41
    Quote Originally Posted by Zorba View Post
    After reading this topic again it seems there we multiple people with the same problem: Feed is ok, but because LAT/LON is 0.00 when connecting, FR24 ignores it.
    I have the same problem (see previous page).

    Any solution? I'm using microADSB and adsbox on Raspberry Pi/Wheezy.
    i had the same problem, afer using the "s"tatic version, the koords were ok.

  5. #105
    Passenger
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    43
    Quote Originally Posted by LOWL1 View Post
    i had the same problem, afer using the "s"tatic version, the koords were ok.
    Ah yes it works now, thank you so much!
    Last edited by Zorba; 2013-01-25 at 21:40.

  6. #106
    Passenger
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Vaasa Vasa
    Posts
    2

    MLAT

    Linux + receiver + mobile connection (GSM) + GPS = MLAT
    is this possible ?
    should I wait 2nd generation beast similar as FR box has ? is MLAT possible with mobile connection (GSM or LTE)

    for already covered area I like to buy system that will support MLAT


    for currently available systems without MLAT,
    http://forum.flightradar24.com/threa...ll=1#post18371
    from message linked above, I understand that fixed line vs. mobile connection makes no difference, timestamp for positions is given by server and thus latency is not important, only moment of upload, is this correct ?

    Idea for feeder software, it is possible to set different (faster) update interval for planes below altitude 1..3000 feet and maybe compensate by increasing update interval for planes let say above 30000 feet ?

  7. #107
    Passenger
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Mougins, France
    Posts
    2
    Finally managed to make my USB dongle GNS 5890 work on my Raspberry Pi.
    I got the latest version of FR24 upload software (225), run it successfully (in the sense that it displayed messages indicating that it was uploading a/c data).
    However, I get a warning on the premium interface of fr24 and none of my received a/c are showing, although a/c will show just right on Planeplotter.

    Looks like fr24 is discarding input from "old" upload software.

    Any hope to get an update feeder software, or am I missing something in my setup ?

    Thanks.
    Thomas - T-LFMD1.

  8. #108
    Passenger
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2
    Hello,

    I'm using dump1090 on Linux and I would like to share my data with FR24 since my airport, Catania, is not well covered, while I've visual contact between antenna and airport so my dongle can receive planes while they are landing / taking off. I tried to ask for a sharing key to FR24 team, I got a reply about downloading the latest software to get the sharing key, however I don't have Windows so I can't. How I'm supposed to get the key to share using Linux? Thanks.

  9. #109
    Please contact Support again and mention that you're using Linux.

  10. #110
    Passenger
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    17
    Hi

    I'm now feeding via a Raspberry Pi which I can see is working, however Radarview doesn't show my feed AC when LOCAL traffic is set to the RPi ip. If I run another feeder from Windows and set Radarview LOCAL traffic to localhost then my feed AC appear? Thanks.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •