Page 3 of 86 FirstFirst 123451353 ... LastLast
Results 21 to 30 of 859

Thread: FR24feed software (Old software)

  1. #21
    Flight attendant
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    61
    I'm sure HEX 000000 is the cause of the errors.
    The error appeared at the same time as HEX code, the HEX would loose signal and everything would be fine but as soon as 000000 signal was reacquired by BaseStation the error appeared and FR24feeder stopped feeding (two red arrows).

    I'm going to see if there's a way to stop BaseStation from logging this Hex code to see if the errors also stop.
    Anyone any ideas?

  2. #22
    Team FR24 Mike's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    3,110
    Hex 000000 fixed, new version 207 is out.
    Thanks a lot!

  3. #23
    Flight attendant
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    61
    Thanks Mike, new version installed and running.
    I'll monitor it for a couple of days and let you know if I see the error again.

  4. #24
    Flight attendant controller's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Wiesbaden, EDDF, Germany
    Posts
    67
    Hi,

    I had the same problem sending mails to info@flight24.com, google rejects the mail often as spam.

    O.K., since few days I have the new software and it works fine, only at the beginning the uploader crashes while my router hung up and I had to restart him.

    One other question for the feeders. As a feeder you are not marked in the forum, why do the supporters not get a Label ? Even I like to use my smartphone to look for the flights, it`s not the 3 Euro for the APP but only for appreciation to get a code.

    Ralph
    T-EDDF2

  5. #25
    Flight attendant
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    61
    Just to close this one from my side;
    I picked up Hex 000000 on the 28th May for a 40 minute period and no errors were reported and FR24feeder continued to run.
    It's not missed a beat since the update.

  6. #26
    Passenger
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    10
    I put the new feed programm into my old Radar directory and started it.

    Then i wrote the key in it and clicked start.

    Alias: LOWW2

    Put i can not see any uploads on the homepage (flightradar24.com) nor i can find my radar in the radar filter list.

    What do i have done wrong?

    UPDATE:
    Solved - everything is working

    Solution: just wait a little bit
    Last edited by Stoney; 2012-06-19 at 20:12.

  7. #27
    First officer
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    262
    as Mike said: We can control all parameters from server, per feeder.
    "T" means test. and its really a test currently. with a lot of problems.
    the calls are not very clear to me. looks like garbish, sorry.
    loosing control ???
    you need to wait perhaps a bit longer until its fixed.

  8. #28
    Team FR24 Mike's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    3,110
    Quote Originally Posted by Charky View Post
    as Mike said: We can control all parameters from server, per feeder.
    "T" means test. and its really a test currently. with a lot of problems.
    the calls are not very clear to me. looks like garbish, sorry.
    loosing control ???
    you need to wait perhaps a bit longer until its fixed.
    Sorry Karl, but I don't really understand your post. Since the last
    error report on 25 May we haven't received a single error report.

    You were one of those who complained most on the old software, and when
    we have released a new where we have implemented 3 years of experience
    you are once again complaining.

    If you know something please report what is wrong instead of using words
    like "problems", "test", "garbish", "sorry", "loosing control".

  9. #29
    Passenger
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    29
    Hi, Mike!
    Have you a plans to update sbs1station.php & uploader.php scripts? I'm using its for translation by ARM9-based Linux box.
    Thank you.
    Last edited by Walt; 2012-06-20 at 05:27.

  10. #30
    Super Moderator delcomp's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Marl, Germany 1Km NNW of EDLM-( T-EDLM1 [F_EDLE1] )
    Posts
    590
    Im Sorry Mike,. I intend to agree with Karl on the topic,

    These are findings that we experience,. and are told about
    on Chat.

    The same in the radar list,. it is completly upside down.
    instead of being one complete list of T-s there are three
    separate list of T-s and other Nets.

    My Uploader shows Im uploading 80 planes,. and only 3 are
    being show,. So they must be somewhere.

    But the object is,. That respones is being shown to allow
    the team to make it better.
    Which I dont think should be ignored,.

    Also,. I must say, I find the new uploader a lot easier than
    the Modes to install;::: But,. I dont think its doing a better job
    as the ModeS,. Uploading 70 planes and only showing 2 or 3,.
    the rest must be going somewhere....!

    Regards David
    (F-EDLE1)delcomp-DEL-David Tks(My friend Mike, all three of them)

    URL: http://banner.flightdiary.net/EDLM
    1090SJ(Ae) /(6m. Ecoflex10) / SBS 3 /-FR24 Box/ Power-line Connection (Ethernet)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •