Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Irregular Gaps in statistics feed

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Passenger
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    13

    Irregular Gaps in statistics feed

    After being informed by the fr24 support of the Windows feeding software closing, I ran my Raspberry Pi, however my feed is very irregular.
    I tried to replace the USB stick DVB-T receiver but nothing changes, it doesn't seem to be the dongle.
    Any idea why this?

    Follows my FR24 Feeder setting
    Attached Images Attached Images
    Last edited by dan52; 2019-07-07 at 22:17.

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    5,047
    Please elaborate more on what gives you the idea it's irregular

    If you mean the stats. They are not a good indicator.

    If they have holes in them, apply this patch.
    https://forum.flightradar24.com/thre...trange-pattern

    If you see bigger gaps, need some more info about setup etc

    Sent from my EML-L09 using Tapatalk
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  3. #3
    Captain
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    859
    There have been server issues going on the past week.

    I wouldn't worry about it.

  4. #4
    Passenger
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    13
    Sorry for my non-Linux experience, how do I enter parameters /etc/fr24feed.ini on FR24
    use-http = yes
    http-timeout = 10
    in the SD I didn't find any pasta, thanks

  5. #5
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    5,047
    Quote Originally Posted by dan52 View Post
    Sorry for my non-Linux experience, how do I enter parameters /etc/fr24feed.ini on FR24
    use-http = yes
    http-timeout = 10
    in the SD I didn't find any pasta, thanks
    If you look at the image to that issue, they differ. And won't fix your issue.

    As wiedehopf points out, don't panic right now.

    It says it's uploading. Thats all that matters.
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  6. #6
    Passenger
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    13
    It is more than a month that I am like this I am starting to worry about. The data received is not continuous, not if it depends on the FR24 servers or my network here in Brazil I am in Rio de Janeiro.

  7. #7
    Passenger
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    13
    Thank you Oblivian for the diligent concern of my problem, waiting for everything to be restored for the better! Thanks

  8. #8
    First officer LN-MOW's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Coal Mountain GA
    Posts
    280

    Irregular feed

    I have exactly the same issue, as mentioned in another post. I have three feeders, three piís, using both piaware and pi24 and itís the same on all. It has lasted since I switched from Windows to RPi ...

    But Iím feeding and it doesnít seem to affect the number of hits. So hey ...


    Sent from my iPad using Tapatalk Pro

  9. #9
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    5,047
    Quote Originally Posted by LN-MOW View Post
    I have exactly the same issue, as mentioned in another post. I have three feeders, three pi’s, using both piaware and pi24 and it’s the same on all. It has lasted since I switched from Windows to RPi ...

    But I’m feeding and it doesn’t seem to affect the number of hits. So hey ...


    Sent from my iPad using Tapatalk Pro
    Nooo. Your images have the pulsing start stop in incremental gaps. That is the known about bug that the config lines fix.

    His, is full of holes of actual reporting failure.

    Check the screenshots. Not to be confused.
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  10. #10
    First officer LN-MOW's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Coal Mountain GA
    Posts
    280
    Quote Originally Posted by Oblivian View Post
    Nooo. Your images have the pulsing start stop in incremental gaps. That is the known about bug that the config lines fix.

    His, is full of holes of actual reporting failure.

    Check the screenshots. Not to be confused.
    OK, I see that. The config lines do not fix this, except for for a few hours.







    Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •