Results 1 to 5 of 5

Thread: No email after setup wizard

  1. #1
    Passenger
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    3

    Question No email after setup wizard

    I have added a feed to FR24 to my existing Pi running PiAware and Dump1090 using the wizard, or at least I have tried to! I entered my location and email address etc when requested and everything seemed to go OK. However, I have not received an email to enable me to link to my FR24 account and my status is showing OFFline. I double checked the email I entered and know it was correct and am showing a sharing key but no data. Any idea where to look? I assume I have gone wrong someware along the line but don't know where to start.

    Thanks

    Phil...

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    4,172
    It will only activate once data is received.

    Likely overrode the correct feed type (should be TCP source) and it cannot see any data.

    Reconfigure using web configuration page on :8754 and check status there.

    https://forum.flightradar24.com/showthread.php?p=74834

    More than 4 contacts required at one time

    Sent from my XT1092 using Tapatalk
    Last edited by Oblivian; 2018-08-26 at 19:26.
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  3. #3
    Passenger
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    3
    Hi, thanks for reply
    :8745 shows receiver type as AVR (TCP), is this correct?

    FR24 Status gives:

    [ ok ] FR24 Feeder/Decoder Process: running.
    [ ok ] FR24 Stats Timestamp: 2018-08-26 21:41:11.
    [ ok ] FR24 Link: connected [UDP].
    [ ok ] FR24 Radar: T-EGXC45.
    [ ok ] FR24 Tracked AC:.
    [FAIL] Receiver: down ... failed!
    [FAIL] FR24 MLAT: not running ... failed!

    Have reconfigured but same result??

    Feed to FlightAware and 360Radar are running OK.

    Running Pi 2B and USB dongle

    Phil

  4. #4
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    4,172
    What port for AVR - check the number of 0s as often entered wrong (30002)

    Or do beast:30005
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  5. #5
    Passenger
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    3
    Cheers, changed to beast:30005 and all working OK

    Thanks

    Phil

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •