Results 1 to 4 of 4

Thread: SSL certificate failed

  1. #1
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    5,007

    SSL certificate failed

    Not that anyone that can act on it will likely see in time...

    But seems the forums SSL cert has expired

    Sent from my XT1092 using Tapatalk
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  2. #2
    Captain
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    SE Qld, Australia
    Posts
    507
    SSL still expired this morning. Also receiving, on one computer only, one of those annoying messages from Chrome that the system time is incorrect (it's not). That issue is generally linked to expired SSL in my experience.

  3. #3
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    5,007
    It's been fully revoked now. So chrome will block it. Tapatalk clearly doesn't use the web SSL cert.

    Sent from my XT1092 using Tapatalk
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  4. #4
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    5,007
    And as expected, lots of visitors again now it's been renewed
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •