Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Feed Flightaware data to FR24 using PC

  1. #11
    Flight attendant
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    90
    Didn't cross my mind that that was the situation, but agree that perhaps that is what is being asked. Shall not worry about giving a quick reply to questions in the future.

  2. #12
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    4,112
    Quote Originally Posted by Stealth View Post
    Didn't cross my mind that that was the situation, but agree that perhaps that is what is being asked. Shall not worry about giving a quick reply to questions in the future.
    More heads better than 1. But also a firm believer of those asking for help to help those helping. If ya catch my drift.

    Bit open ended and prone to mixups when they ask short 1liners over providing everything up front
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  3. #13
    Flight attendant
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    90
    Quote Originally Posted by Oblivian View Post
    More heads better than 1. But also a firm believer of those asking for help to help those helping. If ya catch my drift.

    Bit open ended and prone to mixups when they ask short 1liners over providing everything up front
    Unfortunately there are one or two that are too keen to jump in and 'wipe the bums' of those that don't do any basic work. Although I make allowances if language may be an issue.

  4. #14
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    4,112
    Me? Guilty I know. That's why I tried to pigeon English with pictures first. (User from afar, suspect by screenshot req even that wasn't received as intended)

    Unsure if we'll get a response. Also tried to ask the same of a 2014 thread with old uploader app and modesmixer users were fiddling with on an sbs-x

    Sent from my XT1092 using Tapatalk
    Last edited by Oblivian; 2018-04-16 at 21:07.
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  5. #15
    Passenger
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Killeen, Texas
    Posts
    3
    Here is my .ini file settings
    receiver="beast-tcp"

    fr24key= removed by me

    host="127.0.0.1:30005"

    bs="yes"

    raw="yes"

    logmode="1"

    windowmode="0"

    mpx="yes"

    mlat="yes"

    mlat-without-gps="yes"

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •