Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36

Thread: Display Bug since today

  1. #1
    First officer
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Germany
    Posts
    248

    Display Bug since today

    When I open FR24 on a desktop pc and click on an airport pin only it opens a very small information on the left side (where normally the aircraft info is). On a mobile user it makes sense, but not on a desktop (tested with three different PCs and Browsers). I also noticed that when I have an aircraft selected and click on one of the airports (doesn't matter if origin or destination) the map jumps to that airport and opens the small information bar on the left. This is very funny if you want to check an intercontinental flight.

    Displays are 4K and FullHD. It would nice to see that the bugs will be resolved soon
    Regards,
    T-EDDE7

    Debian 8 Server | jetvision ADS-B USB Dongle | ADS-B Collinear Antenna
    Banana Pi | Mystique SDR R820T2 | stock Antenna

  2. #2
    Captain
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    SE Qld, Australia
    Posts
    510
    I don't think this is a bug. It is just a different way of displaying information - all websites do it from time to time. As far as I can quickly see all the data is still there.

  3. #3
    Passenger
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    5
    Actually, this new view apparently eliminates any special livery information, and I for one am not a fan of the new view.

  4. #4
    Passenger
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    1
    I also noticed this retrograde step with the Web Site. Previously the ARV/DEP/ON Ground info was displayed in an easy to read style, with all relevant info grouped together in a decent sized font. When looking for aircraft registrations of interest, they were displayed with the flight info and it merely required Paging down for further info.

    With this change, Mobile Style, the info is squished down the left side of the screen in a small font. To obtain Registration info it is necessary to click on LIVE for every possible flight of interest. The Registration is then displayed in an even smaller font. It requires multiple clicking to scan for the info that used to be easily readable. Your system will see a much increased access rate as a result.

    Please, please revert to the previous style.

  5. #5
    Passenger
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    1
    Hi,
    +1, this new presentation is very "not practical" and not ergonomic
    please return to the precedent views !

  6. #6
    Captain
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    SE Qld, Australia
    Posts
    510
    I don't use FR24 on mobile devices as a rule but I just had a look. While I can't see much wrong with the new format on a PC, you guys are right - it is pretty useless on a phone and needs to be redesigned for mobile use.

  7. #7
    First officer
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Germany
    Posts
    248
    New Airport Information on 4K resolution (with 150% instead of 100% scale) - there is so much space and the flights are not comfortable to read.

    new_f24_airport_info.jpg

    But thats not all, if you want to check which aircraft is on ground or even simple things like weather you have to click a 2nd time instead one click to see all. Maybe its possible to get the airportview directly when you click on the pin (like https://www.flightradar24.com/data/airports/lej).
    And please remove the jump which I posted earlier
    Regards,
    T-EDDE7

    Debian 8 Server | jetvision ADS-B USB Dongle | ADS-B Collinear Antenna
    Banana Pi | Mystique SDR R820T2 | stock Antenna

  8. #8
    Captain
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    SE Qld, Australia
    Posts
    510
    Right now I am using someone else's computer so I am using the free version of FR24 without bothering to log on with this computer and logoff another (but you can logon to the forums on any number of devices). I was disappointed to see that the new airports panel has been designed to perfectly accommodate two adverts and the ones I have seen so far are all related to buying airline flights. I'm perfectly OK with those who don't pay seeing ads - that's the deal.

    Why am I disappointed? Most people on these forums would, like me, have a sub and never see ads. Could it be that the redesign came about to provide the screen real estate to enable targeted advertising to those people who might casually get on FR24 to check on a flight they or someone they know is taking? This group must surely outnumber subscribers by a very big margin. And by the way, the ads are much easier to read than the data!

  9. #9
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    5,027
    Like airnrail, As with prior posts about font/layout/adjustments and general "Fix This!" requests I'm thinking a redesign release (which it appears to be to stop full the heavily scripted screen windows popping up which were rather slow and often didn't display correctly) that people don't agree with. Doesn't normally meet the criteria for calling it 'a bug'

    Not to say they don't happen - there has been issues in the past of incorrect CSS code being applied I've discovered after people dropped examples and reported them myself once examples were shown

    However - these changes look to be intentional, therefore not really what one would could classify a general.. bug.

    And before people accuse me of supporting any changes or being against their views on these changes. Don't
    - Like most new thread reports of something being broken in someones eyes, I jump on 'bug' reports on a number of platforms at disposal in attempts to confirm any issues with a technical reasoning to escalate it if I can track a reason down.

    Airnrail - Ad displays different to this? (want to see how it varies between regions or screen changes - data served to us is done from different CDN hubs to spread the load)

    (I only view on half browsers on my 27"screen, roughly the average page design width to leave room for side-by-side stuff)

    Attachment 8860
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  10. #10
    Purser attigliano's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Copenhagen
    Posts
    116
    Bookmarks problems since 30092017. I have deleded bookmarks and clered case and made new bookmarks same problem. The filter is set with the contents from the latest made bookmark. The map part working fine. Spooky. When you click on a bookmark it start correckt but if it not the latest made bookmark and you click on a plane it load the filter from the latest made bookmark.
    T-EKCH5: Raspberry Pi type B+ + FlightAware Pro Stick Plus + 1090MHz Bandpass Filter + A3-ADS-B Antenna

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •