Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 31

Thread: sbs-3 sitting to feed fr24

  1. #21
    Passenger
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    7
    This is what they link to from the "Share your data" page, obviously wrong. But thanks for your help! Is this one working fine with SBS-3?

  2. #22
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    3,824
    Quote Originally Posted by Fredrik View Post
    This is what they link to from the "Share your data" page, obviously wrong. But thanks for your help! Is this one working fine with SBS-3?
    Theory has it yes, noone has confirmed to know

    but to be sure just create a new directory and expand into it. And copy your fr24feed.ini file in. Then you can always go back to the old.

    Hopefully they notice and update that url too.

    Feed.flightradar24.com is a good one to bookmark

    Sent from my XT1092 using Tapatalk
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  3. #23
    Captain fungus's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,555
    Quote Originally Posted by Oblivian View Post
    Few versions since my post now. Works for me ? http://feed.flightradar24.com/window...2_1.0.19-6.zip or ctrl f5 browser

    Sent from my XT1092 using Tapatalk
    Oblivian,
    I attempted yesterday to update my feeder to the version in your post (fr24feed_win32_1.0.19-6), using two methods.

    Firstly I simply replaced the .exe file into my existing feeder folder but it wouldn't work, the DOS window entering an endless loop of error messages etc.

    Then I tried replacing the entire folder which meant setting it up again via the DOS window but on reaching the question about using RAW data on 30334 it didn't matter whether I responded 'Y' or 'N' the result was the same, it kept repeating the same question over and over.

    Looks to be a no-go, at least for my SBS1 on a Windows 8.1 laptop. I'll give it another attempt tomorrow as I wasn't able to this morning with Windows Update wanting its way with my lappy.

    Regards,
    Gregg
    Last edited by fungus; 2018-01-28 at 01:41.
    YSSY2/T-YSSY4 [SBS-1 Basestation w/- SSE-1090 SJ Mk2 Antenna (Thanks Delcomp) ] [Uniden UBCD996T w/- 16 element Wideband Discone VHF/UHF Antenna, and tuned 108MHz-137MHz Airband Antenna] [Trialing a home-brew 1090MHz collinear antenna]

  4. #24
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    3,824
    Because it needs the full word typed

    No

    Sent from my XT1092 using Tapatalk
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  5. #25
    Passenger
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    7
    I'm still amazed after all these years how bad support we have from the fr24 team considering they are depending on data from us. Yes i got it most receivers nowadays are FR24s own ones but still lots of them are Raspberries and Windows ones.. and no matter you have your own receiver or "original" the network is driven by enthusiasts.

    Working abroad at the moment so i can't try the new version yet, the old one still running like a charm so i just keep that one till god knows when..

  6. #26
    Captain fungus's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,555
    Quote Originally Posted by Oblivian View Post
    Because it needs the full word typed

    No

    Sent from my XT1092 using Tapatalk
    Hmm..interesting, it never has in previous versions and I'm sure it was the same yesterday. Regardless, I'll have another try tomorrow.

    Regards,
    Gregg
    YSSY2/T-YSSY4 [SBS-1 Basestation w/- SSE-1090 SJ Mk2 Antenna (Thanks Delcomp) ] [Uniden UBCD996T w/- 16 element Wideband Discone VHF/UHF Antenna, and tuned 108MHz-137MHz Airband Antenna] [Trialing a home-brew 1090MHz collinear antenna]

  7. #27
    Passenger
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Oblivian View Post
    Theory has it yes, noone has confirmed to know

    but to be sure just create a new directory and expand into it. And copy your fr24feed.ini file in. Then you can always go back to the old.

    Hopefully they notice and update that url too.

    Feed.flightradar24.com is a good one to bookmark

    Sent from my XT1092 using Tapatalk

    The changelog link after the new Windows version looks like the same as for Raspberry??


    Download the latest software for Windows

    2018.01.19 - Download version 1.0.19-6 (changelog)

  8. #28
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    3,824
    They're ports of each other. So when one version is compiled so is the other

    Windows one isn't as complicated as the Linux issue since it uses windows drivers and so on. But the initial new release was to fix the SBS USB issues. And just blew out from there on Linux.

    Sent from my XT1092 using Tapatalk
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  9. #29
    Captain fungus's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,555
    Quote Originally Posted by Oblivian View Post
    Because it needs the full word typed

    No

    Sent from my XT1092 using Tapatalk
    Once again tried to install the latest feeder software version to my SBS1 and once again it will not work, refusing to connect to the unit regardless of install method- and 'Yes' I did have to use the entire word 'Yes' or 'No' That said, I can't say how the owners of the SBS1ER or SBS3 will go.

    Regards,
    Gregg
    YSSY2/T-YSSY4 [SBS-1 Basestation w/- SSE-1090 SJ Mk2 Antenna (Thanks Delcomp) ] [Uniden UBCD996T w/- 16 element Wideband Discone VHF/UHF Antenna, and tuned 108MHz-137MHz Airband Antenna] [Trialing a home-brew 1090MHz collinear antenna]

  10. #30
    Passenger
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Southwest Florida
    Posts
    8
    I've been running the software 1.0.19-15 for windows three days now with no problems.

    Donnie

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •