Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: FUTURE FEATURE REQUESTS & UPDATES - Data Sharing

  1. #11
    Flight attendant
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    68
    Access from the My Account / Statistics page to a listing of what the feeder station is receiving/uploading - similar to <ip_of_pi>:8754/tracked.html. This would help in confirming that my feeder stations data is being uploaded, especially for those 'remote' installations not connected to your local network.

    Thanks

    Peter

  2. #12
    Administrator
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    189
    Thanks Peter! This has already been added to our list of things to improve/add to stats page.
    --

  3. #13
    Passenger
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Smedsby, Korsholm, Finland
    Posts
    11
    fr24feed 64-bit binaries are urgently needed for new boards, faster and low power consumption, boards, like Libre Computer "Le Potato" and ASUS "Tinker Board" using ARM64 architecture, aka aarch64, aka ARMv8 !upp
    Last edited by HAm; 2018-02-18 at 08:13.

  4. #14
    Passenger
    Join Date
    May 2017
    Location
    T-LIMW3 in Breuil Cervinia and T-LIMJ5 in Genoa, Italy
    Posts
    10
    I'll like to have the ability to show in the local map also my other receiver: i.e. show the two (or more) location and the distance circle for the two location AND the traffic from the two (or more) locations.
    I know it is possible today to feed one receiver with the data captured by another one, but this result in one only feed to FR24.
    Thank you.

  5. #15
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    4,021
    (If not auto-detected or due to being a generic cross-hardware type setting) re-word output for BEAST TCP mode

    [I][reader]Connecting to unknown receiver via (tcp://127.0.0.1:30005)

    It use change to say [reader]Connecting to DVBT-TCP-BEAST-RAW receiver via (tcp://localhost:30005) and so on?
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  6. #16
    Passenger
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    4
    radar selection is implemented strange.

    when a plane drops out of range of the radar fr24 is taking data from the data first get's choppy and extrapolation applied makes it seem like the plane for example went around.

    this is fine if there is no receiver that receives valid data but right now it's luck if the display is choppy for planes landing JFK for example.

    switching over to the radar who is receiving the most messages/time seems like a sane solution or just combine position reports from multiple radars although i accept this might be more complicated than just selection one source.

    as i said a sensible switchover would be nice for even smoother plane display especially on final approach and landing.

  7. #17
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    4,021
    Quote Originally Posted by wiedehopf View Post
    radar selection is implemented strange.

    when a plane drops out of range of the radar fr24 is taking data from the data first get's choppy and extrapolation applied makes it seem like the plane for example went around.

    this is fine if there is no receiver that receives valid data but right now it's luck if the display is choppy for planes landing JFK for example.

    switching over to the radar who is receiving the most messages/time seems like a sane solution or just combine position reports from multiple radars although i accept this might be more complicated than just selection one source.

    as i said a sensible switchover would be nice for even smoother plane display especially on final approach and landing.
    We're advised RADAR listed isn't what we think it is. It is randomly selected from the live data table being produced by ALL sources currently sending data to the servers for that region. Not accurate to the lowest/best/latest data anymore and therefore not able to differentiate between a good/stable source.
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  8. #18
    Passenger
    Join Date
    May 2018
    Posts
    1
    Hi Guys please can anyone advise how i remove a data share i set up a second without realising?

    Thanks
    Mike

  9. #19
    Flight attendant
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    68
    For Mike

    Hi Guys please can anyone advise how i remove a data share i set up a second without realising?
    Email support and ask that they delete the second one ... if they haven't read it here already

    ylis - T-YLIS2, T-YBKE1, T-YEVD1 and T-YCAS1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •