Results 1 to 9 of 9

Thread: Fr24 feed running but with problems

  1. #1
    Passenger
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    7

    Fr24 feed running but with problems

    Capture.PNG

    Hi everyone... the connection is being terminated so many times i dont know why if everything is all set connected.

    Thanks

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    5,041
    You obviously dont have a standard receiver?

    http://forum.flightradar24.com/threa...ll=1#post74834
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  3. #3
    Passenger
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    7
    Hi thaks for your answer... i have a raspberry pi 2 and Mode-s beast receiver

  4. #4
    Purser
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Switzerland
    Posts
    129
    your receiver seems not compatible, can you teel us more about them?

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk

  5. #5
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    5,041
    Quote Originally Posted by cptburgos View Post
    Hi thaks for your answer... i have a raspberry pi 2 and Mode-s beast receiver
    What are your config details.

    When dealing with a Serial device you need to specify some extra options to the feeder to find the device

    Quote Originally Posted by mrcarlos View Post
    your receiver seems not compatible, can you teel us more about them?

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk
    Thats a bad assumption to make, the Beast was one of the first premium dedicated receivers made, and is the catalyst to the FR24 and Radarcape and quite capable of multi platform use..
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  6. #6
    Passenger
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    7
    Thanks for your help

    These are my settings

    Capture.jpg

  7. #7
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    5,041
    Drop the host/IP field. Then check USB ports by sudo lsusb

    Confirm the correct ports there, and run it to without 'service' port my guide to display more errors

    Sent from my XT1092 using Tapatalk
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  8. #8
    Passenger
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    7
    well it say Bus 001 Device 004 nothing more.

    And now?

  9. #9
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    5,041
    Then your tty(usb0) is likely incorrect and needs to be probably 4 going by that..

    Sent from my XT1092 using Tapatalk
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •