Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 34 of 34

Thread: Data feed fails to synchronize time

  1. #31
    Passenger
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    2
    I'm having this issue this evening for some reason.

    Windows 10 Pro, dump1090 and the FR24 feeder software. Nothing has changed with my system but now, on starting the feeder software I receive an endless loop of :

    Synchronizing time via NTP
    Failed to synchronize time
    Failed to synchornize time, waiting 5 seconds

    Any ideas what is going on here please?

    I'm running the Meingburg NTP software and, as I say, I haven't touched or changed anything else in my setup since it was last working.

    Settings page reads :

    FR24 Link: Not configured, go to Settings
    FR24 Radar Code: N/A
    Aircraft Tracked (ModeS & ADS-B): 6
    Aircraft Uploaded: N/A
    Receiver: beast-tcp, Connected
    MLAT running: N/A

    Cheers

  2. #32
    Super Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    T-NZCH1, PP:PH New Zealand
    Posts
    3,477
    Not a lot of help from this side of the planet sorry.

    ntp.jpg
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

  3. #33
    Passenger
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    2
    Issue has righted itself without any action from me.

  4. #34
    Passenger
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    11
    At localhost:8754/monitor.txt I got this
    ac_map_size="3072"
    build_arch="i386"
    build_flavour="generic"
    build_os="Windows"
    build_revision="284"
    build_timetamp="Feb 3 2016 10:39:25"
    build_version="1.0.16-11"
    cfg_baudrate=""
    cfg_bs="no"
    cfg_host="192.168.0.22:30005"
    cfg_mpx="no"
    cfg_path=""
    cfg_raw="no"
    cfg_receiver="beast-tcp"
    cfg_windowmode="0"
    d11_map_size="3"
    last_json_utc="1500066214"
    last_rx_connect_status="OK"
    last_rx_connect_time="1500066196"
    last_rx_connect_time_s="2017-07-14 21:03:16"
    local_tods="75866"
    num_messages="135"
    num_resyncs="0"
    offline-mode="no"
    rx_connected="1"
    shutdown="no"
    timing_last_result="failure"
    timing_time_last_attempt="1500066255"

    the console the same
    2017-07-14 17:22:13 | [main][w]Failed to synchronize time, waiting 5 seconds
    2017-07-14 17:22:18 | [time][i]Synchronizing time via NTP

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •