Results 1 to 7 of 7

Thread: Location of Playback "strip"

  1. #1
    Passenger
    Join Date
    May 2016
    Posts
    4

    Location of Playback "strip"

    I'm new to this guys so if I err, please be tolerant. I use FR24 on two computers. On one, when I selet Playback, the strip giving the time information, etc, is along the bottom of my screen. On the computer from which I am currently typing, it is across the lower centre of the screen and because of this, the cancellation button is neatly positioned over the top of the +/- map expanding/decreasing buttons. It effectively means that once Playback is selected I have great difficulty in de-selecting, all that happens is the map background either expands or contracts. I haven't yet found a way of repositioning the Playback strip. Anyone any ideas please.
    MTIA - Dave

  2. #2
    Team FR24 Olov's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    197
    Quote Originally Posted by Davethetenor View Post
    I'm new to this guys so if I err, please be tolerant. I use FR24 on two computers. On one, when I selet Playback, the strip giving the time information, etc, is along the bottom of my screen. On the computer from which I am currently typing, it is across the lower centre of the screen and because of this, the cancellation button is neatly positioned over the top of the +/- map expanding/decreasing buttons. It effectively means that once Playback is selected I have great difficulty in de-selecting, all that happens is the map background either expands or contracts. I haven't yet found a way of repositioning the Playback strip. Anyone any ideas please.
    MTIA - Dave
    Hi Dave!

    Could you post a screenshot of the issue please?

    Thanks for reporting!

    Olov

  3. #3
    Passenger
    Join Date
    May 2016
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by Olov View Post
    Hi Dave!

    Could you post a screenshot of the issue please?

    Thanks for reporting!

    Olov
    Hi Olov

    Like I said, I'm not good on computers so, "How do I post a sreenshot". Sorry about that! Any help appreciated!
    Dave

  4. #4
    Passenger
    Join Date
    May 2016
    Posts
    4
    Hi Olov

    Taken a photo instead - hope this works.IMG_0333.jpg
    Regards
    Dave

  5. #5
    Passenger
    Join Date
    May 2016
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by Davethetenor View Post
    Hi Olov

    Taken a photo instead - hope this works.IMG_0333.jpg
    Regards
    Dave
    Then had a thought that it might be the Mozilla Firefox on which I was running - changed to Google Chrome and all is OK. Thanks for your help.
    Dave

  6. #6
    Purser
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Mojave Desert, USA
    Posts
    134
    Then had a thought that it might be the Mozilla Firefox on which I was running
    In Firefox, select Full Screen (under the View tab or Function F-11). Playback bar with cancel button is now available.

    playback1.pngplayback2.jpg
    F-KDAG1

  7. #7
    Team FR24 Olov's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    197
    Quote Originally Posted by Davethetenor View Post
    Then had a thought that it might be the Mozilla Firefox on which I was running - changed to Google Chrome and all is OK. Thanks for your help.
    Dave
    Taking a picture of the screen was a clever workaround, thank you for the effort you put in!
    Also glad that you found a workaround, I will try to replicate your issue in Firefox so that we can fix that as well.

    Regards
    Olov

    Glad you found a solution, I will still try to replicate in Firefox.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •