Hi,

Since yesterday, I'm trying to run a new Raspberry Pi (model 3) together with an SBS-3 station over Ethernet. The station seems to be connecting OK, but no aircraft seem to be received by the station when I connect to localhost:8754.
Also, when I monitor the currently active processes, dump1090 does not seem to be running. I reckon dump1090 should be running, or am I wrong here?
When I run the fr24feed command "sudo fr24feed start", after a while, I get a loop of these messages:
Code:
2016-04-11 16:22:57 | [feed][n]ping 6
2016-04-11 16:22:58 | [feed][n]syncing stream: 1
2016-04-11 16:23:27 | [feed][n]ping 7
2016-04-11 16:23:28 | [feed][n]syncing stream: 1
2016-04-11 16:23:51 | [reader][i]Connection terminated
2016-04-11 16:23:56 | [reader][i]Connecting to SBS3 receiver on 192.168.1.140:10001
2016-04-11 16:23:56 | [reader][i]Connected to the receiver, authenticating
2016-04-11 16:23:56 | [reader][e]Authentication failed, please make sure the specified device is a SBSX-TCP receiver
2016-04-11 16:23:57 | [feed][n]ping 8
2016-04-11 16:23:58 | [feed][n]syncing stream: 1
2016-04-11 16:24:01 | [reader][i]Connecting to SBS3 receiver on 192.168.1.140:10001
2016-04-11 16:24:01 | [reader][i]Connected to the receiver, authenticating
2016-04-11 16:24:02 | [reader][e]Authentication failed, please make sure the specified device is a SBSX-TCP receiver
2016-04-11 16:24:07 | [reader][i]Connecting to SBS3 receiver on 192.168.1.140:10001
2016-04-11 16:24:07 | [reader][i]Connected to the receiver, authenticating
2016-04-11 16:24:07 | [reader][e]Authentication failed, please make sure the specified device is a SBSX-TCP receiver
This makes me think that the RPi connects from time to time, and then the connection drops. Is this presumption correct? If so, is there anything I can do about it?

Mainly, my two problems are the connection seemingly dropping out, and (I think) dump1090 not running.

Thanks,
Thomas