Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error after installing BS

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anmer
    replied
    Originally posted by Berlevaagnytt View Post
    My worries is if/when I reboot and need to start up BS again?
    It should be OK now that Basestation has been setup and recognised the SBS-1.

    Leave a comment:


  • Berlevaagnytt
    replied
    Originally posted by LN-MOW View Post
    It must have worked .. BA5 is now passing ENBV ..
    Yes, we(Anmer) got it working, and today I put the uploadscript in Basestationfolder.

    Problem seems to be the setup did not finish properly because it seems that it HAVE to be
    a signal received. If not, the setup is corrupted and BS do not start connectet to sbs-1eR.

    When Anmer then connected to his sbs-1 with right IP, suddenly BS worked, and when
    switching back it works(ok).

    My worries is if/when I reboot and need to start up BS again? I need anyhow to time it with
    something in the air over here, and nov I have work a full month at the airport and no chance
    to sit in front of the computer at those hours :-)

    Big thanks to Anmer for the support so far, despite the languagebarriers OS-wise :-)

    Leave a comment:


  • LN-MOW
    replied
    It must have worked .. BA5 is now passing ENBV ..

    Leave a comment:


  • Berlevaagnytt
    replied
    Have teamviewer now.. and Anmer have appared and is giving it a go.. Away now picking up some files... so lets see what he finds out first ;-)

    Leave a comment:


  • Mike
    replied
    Do you have some kind of remote control software installed?

    Leave a comment:


  • Berlevaagnytt
    replied
    Originally posted by Mike View Post
    Have you fixed everything now? I can take a look if Anmer is busy.
    Well.. been home for couple of hour now, and painting is not my favorite, so... If Anmer is busy
    you are welcome to give it a go Mike

    Leave a comment:


  • Berlevaagnytt
    replied
    Originally posted by Mike View Post
    Have you fixed everything now? I can take a look if Anmer is busy.
    No, Anmer was going away til wednesday, so maybe I'll here from him now. Have work until 2PM
    so I'm home after that.

    If any one off you will have a look I very much would like that. Maybe the radar is online FR24 soon then.

    Leave a comment:


  • Mike
    replied
    Have you fixed everything now? I can take a look if Anmer is busy.

    Leave a comment:


  • Berlevaagnytt
    replied
    At least the box seems to be working.. just seen some blue leds in front of me here :-)

    So it is just the softwares how is messing things up

    Leave a comment:


  • Anmer
    replied
    Due to Berlevaagnytt being at work and I have to attend a funeral, I won't be able to help until late Wednesday now.

    Leave a comment:


  • Berlevaagnytt
    replied
    Originally posted by admin View Post
    Have you solved the problem?
    No, but Anmer having a check later on today hopefully

    Leave a comment:


  • Admin
    replied
    Have you solved the problem?

    Leave a comment:


  • Anmer
    replied
    OK, please see PM Ii sent you on Radarspotters.

    Leave a comment:


  • Berlevaagnytt
    replied
    Originally posted by Anmer View Post
    Thanks.

    I would like to remote access your PC's if you wish.

    See:

    http://radarspotters.eu/forum/index....ic,1617.0.html
    We can give it a try

    Leave a comment:


  • Anmer
    replied
    Thanks.

    I would like to remote access your PC's if you wish.

    See:

    http://radarspotters.eu/forum/index....ic,1617.0.html

    Leave a comment:

Working...
X