Announcement

Collapse
No announcement yet.

Raspberry Pi Activated not working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Raspberry Pi Activated not working

    So i've done all that's asked in this one https://www.flightradar24.com/raspberry-pi

    I check here https://www.flightradar24.com/activate-raspberry-pi

    Nothing shows. The ''instructions'' are the same

    Any ideas?

  • #2
    The activate tool I think is used if you use the piaware image, not manual install process.

    You'll need to elaborate some more with screenshots or text/errors you are seeing.

    And check the RPi threads for the common commands and config tips
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

    Comment


    • #3
      Originally posted by Oblivian View Post
      The activate tool I think is used if you use the piaware image, not manual install process.

      You'll need to elaborate some more with screenshots or text/errors you are seeing.

      And check the RPi threads for the common commands and config tips
      But the instructions on that page for how to add it are the same for how to install under manual as per say.

      Comment


      • #4
        Let me reword.

        What isn't working. And how do you know it isn't

        We don't know what part of the process you are attempting to complete
        Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

        Comment

        Working...
        X