Announcement

Collapse
No announcement yet.

NewUser - Trouble Registering a Feeder / Keyserver Issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • NewUser - Trouble Registering a Feeder / Keyserver Issue

    Hi there,

    Newbie question on setting up a feeder.

    I created the SD card and tried to register an RPi3 feeder to my account.
    After powering up and waiting for a while the feeder was not listed on the "Activate New Receiver" webpage.

    So, I tried the "If your receiver is not in the list above please follow the instructions here" link and ran the script it recommended via SSH.
    The script runs, but after a while it fails and displays the following message:

    gpg: keyserver receive failed: Cannot assign requested address

    Note that I am not overly proficient with linux/raspian etc. so appreciate any help suggestions be somewhat simplistic.

    Thanks in advance !

  • #2
    If attempting to use any 'login with Google+' options. Change to manual (unverified but worked for another user)

    Otherwise Try these:

    https://forum.flightradar24.com/thre...rver#post74851
    GPG and other errors - Update fr24feed
    sudo apt-get update - refresh available app update list
    sudo apt-get install fr24feed - manually check for update
    - Will search for a new version and advise if 0 bytes were to be installed (no change) or if a new update was to be.
    - Manually apply keys
    gpg --keyserver pool.sks-keyservers.net --recv-keys 40C430F5
    gpg --armor --export 40C430F5 | sudo apt-key add -
    And failing that, the IPv6 changes.
    https://forum.flightradar24.com/thre...741#post107741
    Posts not to be taken as official support representation - Just a helpful uploader who tinkers

    Comment


    • #3
      Thanks, I tried all the above and nothing worked.

      This morning I decided to start again from fresh, so I re-downloaded the image and flashed it to the SDcard.

      The script completed this time without errors and I received an email from FR24 that my site was feeding data.

      Not sure what the issue was yesterday but seems to be feeding now.

      Thanks !!

      Comment

      Working...
      X