Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fr24 feed running but with problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Oblivian
    replied
    Then your tty(usb0) is likely incorrect and needs to be probably 4 going by that..

    Sent from my XT1092 using Tapatalk

    Leave a comment:


  • cptburgos
    replied
    well it say Bus 001 Device 004 nothing more.

    And now?

    Leave a comment:


  • Oblivian
    replied
    Drop the host/IP field. Then check USB ports by sudo lsusb

    Confirm the correct ports there, and run it to without 'service' port my guide to display more errors

    Sent from my XT1092 using Tapatalk

    Leave a comment:


  • cptburgos
    replied
    Thanks for your help

    These are my settings

    Capture.jpg

    Leave a comment:


  • Oblivian
    replied
    Originally posted by cptburgos View Post
    Hi thaks for your answer... i have a raspberry pi 2 and Mode-s beast receiver
    What are your config details.

    When dealing with a Serial device you need to specify some extra options to the feeder to find the device

    Originally posted by mrcarlos View Post
    your receiver seems not compatible, can you teel us more about them?

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk
    Thats a bad assumption to make, the Beast was one of the first premium dedicated receivers made, and is the catalyst to the FR24 and Radarcape and quite capable of multi platform use..

    Leave a comment:


  • mrcarlos
    replied
    your receiver seems not compatible, can you teel us more about them?

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk

    Leave a comment:


  • cptburgos
    replied
    Hi thaks for your answer... i have a raspberry pi 2 and Mode-s beast receiver

    Leave a comment:


  • Oblivian
    replied
    You obviously dont have a standard receiver?

    http://forum.flightradar24.com/threa...ll=1#post74834

    Leave a comment:


  • cptburgos
    started a topic Fr24 feed running but with problems

    Fr24 feed running but with problems

    Capture.PNG

    Hi everyone... the connection is being terminated so many times i dont know why if everything is all set connected.

    Thanks
Working...
X